ICWC Busteni – s-a dus pe apa Sambetei

The UIAA Ice Climbing Commissions met in Paklenica, Croatia in April and unanimously approved the competition venues and dates for the 2015 season:

Citeste tot articolul ‘ICWC Busteni – s-a dus pe apa Sambetei’

Expeditia Romaneasca Annapurna 2014

https://www.facebook.com/AnnapurnaExpedition

http://torok.ro/category/expeditia-romaneasca-annapurna-2014/

Este timpul relansării dezvoltării CAR-ului

Dupa o stagnare de peste sapte ani a dezvoltarii CAR-ului, este timpul unui nou inceput. Cei carora le pasa, pot scrie pe pagina Opinia Publica  ce parere au despre activitatea CAR-ului din ultimii ani, precum si  propunerile lor pentru dezvoltarea Clubului Alpin Roman.

Citeste tot articolul ‘Este timpul relansării dezvoltării CAR-ului’

ICWC Busteni 2014 – a fi sau a nu fi

Organizarea etapei de CUPA MONDIALA ""IWC 2014" reprezinta cel mai important eveniment organizat de CAR in anul urmator.  Cu foarte multe eforturi s-a semnat contractul cu Primaria Busteni si urmeaza a se semna contractul cu UIAA, in conditiile unui efort financiar foarte mare si a devansarii impusa de programarea etapei in perioada 16 – 18. ianuarie. .

Citeste tot articolul ‘ICWC Busteni 2014 – a fi sau a nu fi’

după ICWC Bușteni 2013 – păreri pro și contra

12 februarie 2013 – Cristi Iacob 

Acest mesaj este in alt ton decat cel cu care v-ati obisnuit din partea altor colegi si anume de satisfactie, multumire, recunostinta etc. in urma ICW Busteni 2013…

Citeste tot articolul ‘după ICWC Bușteni 2013 – păreri pro și contra’

ICWC Busteni 2013 – FRAE ataca dur organizarea competitiei

Nr. 15/ 06.02.2013
Catre, CLUBUL ALPIN ROMAN
Prin prezenta va comunicam ca urmare a nerespectarii obligatiilor ce revin Primariei Orasului Busteni in conformitate cu contractului de parteneriat incheiat la data de 30.10.2012 intre Clubul Alpin Roman, Primaria Orasului…

Citeste tot articolul ‘ICWC Busteni 2013 – FRAE ataca dur organizarea competitiei’

Demisie Vasilescu – a fi sau a nu fi

15 decembrie 2012 – Dan Vasilescu

 …satisfactiile morale ale acestei activitati voluntare sunt minime. Asta o simt zi de zi, pe propria piele si din acest motiv voi duce functia de presedinte numai pana la prima AG, probabil din luna aprilie.

Dan Vasilescu

ICWCBusteni 2013 – a fi sau a nu fi

   14 noiembrie 2012 – Dan Vasilescu
   Ca organizam Cupa mondiala de escalada pe gheata asta o consider o deviere anormala (a-si zice un fel de cancer) a conceptiei inaintasilor nostri despre alpinism, de care este foarte sa ne vindecam. Din simplul motiv ca primaria Busteni, care a investit foarte multi bani in aceste structuri, si cu care suntem parteneri, ne-ar expedia efectiv din Busteni, cu Camin cu tot.       Dan Vasilescu

     4 ianuarie 2013 – Dan Vasilescu
Acum "ne arde buza" de organizarea IWC 2013, dar nu trebuie sa uitam si alte activitati de iarna.    Dan Vasilescu

Citeste tot articolul ‘ICWCBusteni 2013 – a fi sau a nu fi’

Alegeri ilegale Consiliul Director

Hotararile Adunarii Generale CAR din data de 9 ianuarie 2011, au fost anulate de instanta de judecata ca fiind nestatutare si nelegale.

dupa ICWCBusteni 2012

       13 februarie 2012 – Dan Vasilescu     

Dragi prieteni, 

Am incheiat cu bine o noua editie a Cupei Mondiale de Escalada pe gheata, multumita aportului si daruirii voastre. A fost o munca dura, stresanta si indelungata de organizare a acestei competitii pentru care multumesc tuturor membrilor CAR care ne-au stat alaturi si sponsorilor nostrii. Forurile UIAA si sportivii au apreciat pozitiv desfasurarea concursului.

  20 martie 2012 – Comisia de cenzori

Pentru AG din 07.04.2012,comisia de cenzori si-a propus in baza artic 16 din statut  sa faca o analiza financiara  a  organizarii ICWC 2011 si 2012 constatanduse urmataoarele;

Citeste tot articolul ‘dupa ICWCBusteni 2012′

Caminul AlpinBusteni – Pericol de moarte

Aceste fotografii arata realitatea din spatele gipscartonului. Grinzi esentiale ale structurii de rezistenta, putrezite pe jumatate si unele rupte. Pentru faptul ca nu s-a facut consolidarea structurii de rezistenta, Caminul Alpin este in situatia de a se prabusi in orice moment, punand in pericol viata celor care ii trec pragul.

Citeste tot articolul ‘Caminul AlpinBusteni – Pericol de moarte’
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.