Procurorii au inceput urmarirea penala

         justitia Procurorii au inceput urmarirea penala in dosarul in care se cerceteaza savarsirea infractiunilor de spalare de bani, evaziune fiscala, delapidare, inselaciune si abuz in serviciu.

Clubul Alpin Roman s-a constituit parte civila in acest proces penal iar prejudiciu este in curs de stabilire prin expertiza judiciara.

CAR out of UIAA

19222361-bltes copieCAR-ul nu a platit cotizatia pe ultimii 2 ani la UIAA si este pe punctul de a fi dat afara.

Vasilescu a matrasit deja ICWC Busteni, dar planuia sa matraseasca si UIAA. Omul asta pusese mana pe CAR si il considera ca pe SRL-ul lui personal mostenit de la ma-sa.

Citeste tot articolul ‘CAR out of UIAA’

CAR-ul a devenit proprietatea intelectuala a lui Simion Laurentiu

Simion - propietarul Car-ului   Ce o fi in mintea astuia ? Cine dracu este asta ? Cum dracu au ajuns biciclistii sa revendice CAR-ul ? Alo ! mai este cineva sanatos pe aici ? sau traim in cuibul de cuci ? 

Lumea nu stie ca au mai fost si altii si mai ………

glavan adrian de la Timisoara a inregistrat pe numele lui Sigla CAR la OSIM, in anul 2ooo. vasilescu dan silviu  a transformat Caminul Alpin in SRL-ul lui cu casa personala de vacanta la munte. 

Uite secretarul, nu e secretarul

64961_161541177203512_4214910_n

1

Manea Cezar este secretar general la CAR numai cand vrea el, cand nu-i mai convine nu mai vrea si nu mai este.

Deci in acelasi timp este si nu este secretar general CAR. Astfel ca atunci cand vrea sa fie secretar general, Manea Cezar tine cu

Vasilescu se lupta disperat pt. libertate

image001Ieri, la Judecatoria Sector 5, Vasilescu s-a vaicarit in toate felurile posibile si s-a rugat de judecatoare cu cerul si cu pamantul sa-l lase pe el sa conduca el CAR-ul, pentru ca numai el este singura persoana care o poate face. Judecatoarea l-a cam trimis la plimbare si i-a respins prostiile scrise de avocatul Boboc. Din cate s-a aflat de curand, CAR-ul are datorii imense pe care Vasilescu nu le-a achitat, cheltuind banii disponibili pe utilitatile de la Caminul Alpin unde isi are el, Fodoreanu si Gherasim, casa de vacanta de la munte. O mare parte din cotizatiile platite de membri, s-au dus si pe onorariile platite de Vasilescu avocatului Boboc care lupta pe viata si pe moarte pe la judecatorie ca sa-i mai prelungeasca o zi-doua agonia. Deoarece CAR-ul este in pragul falimentului, noul Consiliu Director a luat in calcul sa plateasca din bani personali toate datoriile CAR-ului. 
  Note scrise de Vasilescu Dan Silviu depuse la instanta      PDF  
  Raspuns CAR-ului la Notele scrise ale lui Vasilescu Dan Silviu     PDF
  Cerere de interventie a lui Vasilescu Dan Silviu      PDF

Citeste tot articolul ‘Vasilescu se lupta disperat pt. libertate’

Evolutia conducerii CAR

images Adunarea Generala CAR din 24 decembrie 2014.

S-a aprobat propunerea Consiliului Director de excludere a urmatorilor membri: Fodoreanu Dumitru, Vasilescu Dan Silviu, Sardan Daniel, Simion Eugen Laurentiu si Manea Cezar

Citeste tot articolul ‘Evolutia conducerii CAR’

Mincinosii din lumea alpina romaneasca

imagesCe le mai place la romani sa distorsioneze realitatea, chiar si prostindu-te pe fata. Culmea romaneasca este faptul ca cel care incearca sa te prosteasca, te mai ia si la rost, ca nu studiezi, ca nu te pricepi, ca vorbesti prostii, ca stie el mai bine, etc, etc

Citeste tot articolul ‘Mincinosii din lumea alpina romaneasca’

Situatia actuala din CAR

Catuse-532x344_cDosar Penal Vrancea. 

Vasilescu Dan Silviu, Fodoreanu Dumitru si Gherasim Marin sunt cercetati de catre Serviciul de Investigatii a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Judetean de

Citeste tot articolul ‘Situatia actuala din CAR’

ICWC Busteni – s-a dus pe apa Sambetei

19222361-blank-round-urban-sign-with-collection-of-silhouettes copieThe UIAA Ice Climbing Commissions met in Paklenica, Croatia in April and unanimously approved the competition venues and dates for the 2015 season:

Citeste tot articolul ‘ICWC Busteni – s-a dus pe apa Sambetei’

Este timpul relansării dezvoltării CAR-ului

sisifDupa o stagnare de peste sapte ani a dezvoltarii CAR-ului, este timpul unui nou inceput. Cei carora le pasa, pot scrie pe pagina Opinia Publica  ce parere au despre activitatea CAR-ului din ultimii ani, precum si  propunerile lor pentru dezvoltarea Clubului Alpin Roman.

Citeste tot articolul ‘Este timpul relansării dezvoltării CAR-ului’

ICWC Busteni 2014 – a fi sau a nu fi

imgresOrganizarea etapei de CUPA MONDIALA ""IWC 2014" reprezinta cel mai important eveniment organizat de CAR in anul urmator.  Cu foarte multe eforturi s-a semnat contractul cu Primaria Busteni si urmeaza a se semna contractul cu UIAA, in conditiile unui efort financiar foarte mare si a devansarii impusa de programarea etapei in perioada 16 – 18. ianuarie. .

Citeste tot articolul ‘ICWC Busteni 2014 – a fi sau a nu fi’

după ICWC Bușteni 2013 – păreri pro și contra

12 februarie 2013 – Cristi Iacob 

Acest mesaj este in alt ton decat cel cu care v-ati obisnuit din partea altor colegi si anume de satisfactie, multumire, recunostinta etc. in urma ICW Busteni 2013…

Citeste tot articolul ‘după ICWC Bușteni 2013 – păreri pro și contra’

FRAE se retrage din ICWC BUSTENI

imagesNr. 15/ 06.02.2013
Catre, CLUBUL ALPIN ROMAN
Prin prezenta va comunicam ca urmare a nerespectarii obligatiilor ce revin Primariei Orasului Busteni in conformitate cu contractului de parteneriat incheiat la data de 30.10.2012 intre Clubul Alpin Roman, Primaria Orasului…

Citeste tot articolul ‘FRAE se retrage din ICWC BUSTENI’

Demisie Vasilescu – a fi sau a nu fi

15 decembrie 2012 – Dan Vasilescu

 …satisfactiile morale ale acestei activitati voluntare sunt minime. Asta o simt zi de zi, pe propria piele si din acest motiv voi duce functia de presedinte numai pana la prima AG, probabil din luna aprilie.

Dan Vasilescu
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.