Un roman a fost arestat de catre Jandarmeria din Chamonix, pentru ca exercita ilegal calitatea de ghid alpin in Alpi.

https://www.ledauphine.com/haute-savoie/2018/08/21/un-faux-guide-interpelle-par-les-gendarmes

 

 

 

 

 

 

material de lucru pentru Jandarmeria din Chamonix

http://www.alpinestyleexpeditions.com/product-category/european-alps/climb-european-alps/

http://transilvania-adventure.com/tour/ascensiune-pe-varful-matterhorn-4-478-m/

Procurorii au inceput urmarirea penala

         justitia Procurorii au inceput urmarirea penala in dosarul in care se cerceteaza savarsirea infractiunilor de spalare de bani, evaziune fiscala, delapidare, inselaciune si abuz in serviciu.

Clubul Alpin Roman s-a constituit parte civila in acest proces penal iar prejudiciu este in curs de stabilire prin expertiza judiciara.

CAR out of UIAA

19222361-bltes copieCAR-ul nu a platit cotizatia pe ultimii 2 ani la UIAA si este pe punctul de a fi dat afara.

Vasilescu a matrasit deja ICWC Busteni, dar planuia sa matraseasca si UIAA. Omul asta pusese mana pe CAR si il considera ca pe SRL-ul lui personal mostenit de la ma-sa.

Citeste tot articolul ‘CAR out of UIAA’

CAR-ul a devenit proprietatea intelectuala a lui Simion Laurentiu

Simion - propietarul Car-ului   Ce o fi in mintea astuia ? Cine dracu este asta ? Cum dracu au ajuns biciclistii sa revendice CAR-ul ? Alo ! mai este cineva sanatos pe aici ? sau traim in cuibul de cuci ? 

Lumea nu stie ca au mai fost si altii si mai ………

glavan adrian de la Timisoara a inregistrat pe numele lui Sigla CAR la OSIM, in anul 2ooo. vasilescu dan silviu  a transformat Caminul Alpin in SRL-ul lui cu casa personala de vacanta la munte. 

Uite secretarul, nu e secretarul

64961_161541177203512_4214910_n

1

Manea Cezar este secretar general la CAR numai cand vrea el, cand nu-i mai convine nu mai vrea si nu mai este.

Deci in acelasi timp este si nu este secretar general CAR. Astfel ca atunci cand vrea sa fie secretar general, Manea Cezar tine cu

Vasilescu se lupta disperat pt. libertate

image001Ieri, la Judecatoria Sector 5, Vasilescu s-a vaicarit in toate felurile posibile si s-a rugat de judecatoare cu cerul si cu pamantul sa-l lase pe el sa conduca el CAR-ul, pentru ca numai el este singura persoana care o poate face. Judecatoarea l-a cam trimis la plimbare si i-a respins prostiile scrise de avocatul Boboc. Din cate s-a aflat de curand, CAR-ul are datorii imense pe care Vasilescu nu le-a achitat, cheltuind banii disponibili pe utilitatile de la Caminul Alpin unde isi are el, Fodoreanu si Gherasim, casa de vacanta de la munte. O mare parte din cotizatiile platite de membri, s-au dus si pe onorariile platite de Vasilescu avocatului Boboc care lupta pe viata si pe moarte pe la judecatorie ca sa-i mai prelungeasca o zi-doua agonia. Deoarece CAR-ul este in pragul falimentului, noul Consiliu Director a luat in calcul sa plateasca din bani personali toate datoriile CAR-ului. 
  Note scrise de Vasilescu Dan Silviu depuse la instanta      PDF  
  Raspuns CAR-ului la Notele scrise ale lui Vasilescu Dan Silviu     PDF
  Cerere de interventie a lui Vasilescu Dan Silviu      PDF

Citeste tot articolul ‘Vasilescu se lupta disperat pt. libertate’

Evolutia conducerii CAR

Adunarea Generala CAR din 24 decembrie 2014.

Adunarea Generala din 24.12.2014 a aprobat propunerea Consiliului Director de excludere a urmatorilor membri: Fodoreanu Dumitru, Vasilescu Dan Silviu, Sardan Daniel, Simion Eugen Laurentiu si Manea Cezar.  

Propunerea Consiliului Director a fost facuta deoarece Parchetul de pe langa Tribunalul Vrancea a inceput urmarirea penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de spalare de bani, evaziune fiscala, inselaciune si abuz in serviciu cu ocazia administrarii asociatiei in perioada 2006-2014. 

Citeste tot articolul ‘Evolutia conducerii CAR’

Mincinosii din lumea alpina romaneasca

imagesCe le mai place la romani sa distorsioneze realitatea, chiar si prostindu-te pe fata. Culmea romaneasca este faptul ca cel care incearca sa te prosteasca, te mai ia si la rost, ca nu studiezi, ca nu te pricepi, ca vorbesti prostii, ca stie el mai bine, etc, etc, si-ti demonstreaza ca nu ai dreptate chiar cu argumentele care iti dau dreptate.

Citeste tot articolul ‘Mincinosii din lumea alpina romaneasca’

ICWCBusteni – s-a dus pe apa Sambetei

19222361-blank-round-urban-sign-with-collection-of-silhouettes copieThe UIAA Ice Climbing Commissions met in Paklenica, Croatia in April and unanimously approved the competition venues and dates for the 2015 season:

Citeste tot articolul ‘ICWCBusteni – s-a dus pe apa Sambetei’

Este timpul relansării dezvoltării CAR-ului

sisifDupa o stagnare de peste sapte ani a dezvoltarii CAR-ului, este timpul unui nou inceput. Cei carora le pasa, pot scrie pe pagina Opinia Publica  ce parere au despre activitatea CAR-ului din ultimii ani, precum si  propunerile lor pentru dezvoltarea Clubului Alpin Roman.

Citeste tot articolul ‘Este timpul relansării dezvoltării CAR-ului’

ICWCBusteni 2014 – a fi sau a nu fi

imgresOrganizarea etapei de CUPA MONDIALA ""IWC 2014" reprezinta cel mai important eveniment organizat de CAR in anul urmator.  Cu foarte multe eforturi s-a semnat contractul cu Primaria Busteni si urmeaza a se semna contractul cu UIAA, in conditiile unui efort financiar foarte mare si a devansarii impusa de programarea etapei in perioada 16 – 18. ianuarie. .

Citeste tot articolul ‘ICWCBusteni 2014 – a fi sau a nu fi’

după ICWCBușteni 2013 – păreri pro și contra

12 februarie 2013 – Cristi Iacob 

Acest mesaj este in alt ton decat cel cu care v-ati obisnuit din partea altor colegi si anume de satisfactie, multumire, recunostinta etc. in urma ICW Busteni 2013…

Citeste tot articolul ‘după ICWCBușteni 2013 – păreri pro și contra’

FRAE se retrage din ICWC BUSTENI

imagesNr. 15/ 06.02.2013
Catre, CLUBUL ALPIN ROMAN
Prin prezenta va comunicam ca urmare a nerespectarii obligatiilor ce revin Primariei Orasului Busteni in conformitate cu contractului de parteneriat incheiat la data de 30.10.2012 intre Clubul Alpin Roman, Primaria Orasului…

Citeste tot articolul ‘FRAE se retrage din ICWC BUSTENI’

Demisie Vasilescu – a fi sau a nu fi

15 decembrie 2012 – Dan Vasilescu

 …satisfactiile morale ale acestei activitati voluntare sunt minime. Asta o simt zi de zi, pe propria piele si din acest motiv voi duce functia de presedinte numai pana la prima AG, probabil din luna aprilie.

Dan Vasilescu

ICWCBusteni 2013 – a fi sau a nu fi

   14 noiembrie 2012 – Dan Vasilescu
   Ca organizam Cupa mondiala de escalada pe gheata asta o consider o deviere anormala (a-si zice un fel de cancer) a conceptiei inaintasilor nostri despre alpinism, de care este foarte sa ne vindecam. Din simplul motiv ca primaria Busteni, care a investit foarte multi bani in aceste structuri, si cu care suntem parteneri, ne-ar expedia efectiv din Busteni, cu Camin cu tot.       Dan Vasilescu

     4 ianuarie 2013 – Dan Vasilescu
Acum "ne arde buza" de organizarea IWC 2013, dar nu trebuie sa uitam si alte activitati de iarna.    Dan Vasilescu

Citeste tot articolul ‘ICWCBusteni 2013 – a fi sau a nu fi’

Alegeri ilegale Consiliul Director

Hotararile Adunarii Generale CAR din data de 9 ianuarie 2011, au fost anulate de instanta de judecata ca fiind nestatutare si nelegale.

dupa ICWCBusteni 2012

       13 februarie 2012 – Dan Vasilescu     

Dragi prieteni, 

Am incheiat cu bine o noua editie a Cupei Mondiale de Escalada pe gheata, multumita aportului si daruirii voastre. A fost o munca dura, stresanta si indelungata de organizare a acestei competitii pentru care multumesc tuturor membrilor CAR care ne-au stat alaturi si sponsorilor nostrii. Forurile UIAA si sportivii au apreciat pozitiv desfasurarea concursului.

  20 martie 2012 – Comisia de cenzori

Pentru AG din 07.04.2012,comisia de cenzori si-a propus in baza artic 16 din statut  sa faca o analiza financiara  a  organizarii ICWC 2011 si 2012 constatanduse urmataoarele;

Citeste tot articolul ‘dupa ICWCBusteni 2012’

Caminul AlpinBusteni – Pericol de moarte

Aceste fotografii arata realitatea din spatele gipscartonului. Grinzi esentiale ale structurii de rezistenta, putrezite pe jumatate si unele rupte. Pentru faptul ca nu s-a facut consolidarea structurii de rezistenta, Caminul Alpin este in situatia de a se prabusi in orice moment, punand in pericol viata celor care ii trec pragul.

Citeste tot articolul ‘Caminul AlpinBusteni – Pericol de moarte’

ICWCBusteni 2012 – a fi sau a nu fi

 Dragi colegi,
Ne pregatim pentru organizarea celei de a sapte editii de Cupa Mondiala de escalada pe gheata, toate realizate pe "muchie de cutit", cu eforturi imense si cu efect simbolic pentru alpinismul romanesc. Trebuie sa ne ducem jugul, asemenea boului de la plug, fiind o obligatie a CAR-ului pe care trebuie sa oducem pana la capat.
Dan Vasilescu

Citeste tot articolul ‘ICWCBusteni 2012 – a fi sau a nu fi’

dupa ICWCBusteni 2011

Stimati prieteni,
SLAVA DOMNULUI ca ne-a dat o vreme ideala si ne-a permis sa incheiem sanatosi
si cu zambetul pe buze aceasta competitie, inceputa in conditii cat se poate de grele.
Multumesc in primul rand celor 80 de colegi si voluntari care ne-au ajutat direct, cu multa daruire, la aceste eforturi deosebite, fiecare in domeniul in care a fost competent.
Citeste tot articolul ‘dupa ICWCBusteni 2011’

ICWCBusteni 2011 – a fi sau a nu fi

    2 noiembrie 2010 – Cristi Iacob 

Dupa primele 2 editii ale ICWC, am constatat ca acest eveniment nu are impactul scontat in lumea alpina din Romania. De aceea nu sustin in continuare implicarea CAR in organizarile viitoare ale acestui eveniment. Organizarea ICWC a generat an de an controverse, dispute, nervi, timp si energie consumata din partea noastra, a tuturor. Nu am vazut/ evidentiat beneficii majore pentru fiecare dintre noi, sau pentru club. Am crezut ca munca voluntara in echipa poate sa ne uneasca mai mult si sa ne … Nu s-a intamplat asta decat in f mica masura.    Cristi Iacob