ICWCBusteni 2014 – a fi sau a nu fi

imgresOrganizarea etapei de CUPA MONDIALA ""IWC 2014" reprezinta cel mai important eveniment organizat de CAR in anul urmator.  Cu foarte multe eforturi s-a semnat contractul cu Primaria Busteni si urmeaza a se semna contractul cu UIAA, in conditiile unui efort financiar foarte mare si a devansarii impusa de programarea etapei in perioada 16 – 18. ianuarie. .

     Pentru a ne achita de aceasta actiune cu foarte bune rezultate, solicit din partea tuturor membrilor Consiliului Director, a sefilor de sectii si nu in ultimul rand, a tuturor membrilor clubului nostru sa depaseasca necazurile care afecteaza clubul in ultimul an ( mai exact de vreo 22 de ani, daca ne gandim mai bine) si sa se implice activ in organizarea si desfasurarea acestei etape.
     Desi eforturile financiare au fost impartite in mod elegant cu Primariei Busteni, munca de baza trebuie sustinuta tot de voluntarii din randurile noastre si nu numai pentru cele trei zile de concurs ci pe toata perioada 23.12.2013 – 19.01.2014.
     Lista activitatilor si bugetul actiunii sunt definitivate, in mare, dar pentru detalierea lor trebuie ca fiecare membru al CAR sa se implice, atat cat poate si cat doreste.
     Sunt necesare sponsorizari inca din acest an de cca 5.000 euro, fara de care structura de dificultate nu poate fi reparata si dotata cu gheata in timp util, adica pana la data de 9.01.2014, cand trebuie sa inceapa amenajarile cu prize si asigurari.
     Timpul este foarte scurt si necesitatile foarte mari, o noua sponsorizare de 5.000 euro se impune pana la inceperea etapei.
     Sunt necesari cel putin 30 de voluntari pentru perioada 14 – 19.01.2014, dar in realitate o sa fie nevoie de cca 50 de persoane, pentru ca experienta celor opt cupe precedente ne-a demonstrat ca voluntarii nu pot sa munceasca 16 ore din 24.
     Astept din partea tuturor o implicare benevola si cat se poate de activa in aceasta organizare pentru ca etapa IBusteni – WC 2014 sa fie cel putin tot atat de reusita ca ultimele editii.
Dan Vasilescu
 
Anunt organizatorii ICWC Busteni 2014 ca sunt dispus sa sponsorizez cu cele 10.000 euro solicitate, pentru ca realizarea acestei etape sa nu mai fie conditionata de probleme financiare. Organizatorii ma pot contacta pentru perfectarea documentelor necesare acestei sponsorizari.
Eugen Popescu

 

 

 

 

 

 

 

0 Responses to “ICWCBusteni 2014 – a fi sau a nu fi”


Comments are currently closed.