dupa ICWCBusteni 2011

Stimati prieteni,
SLAVA DOMNULUI ca ne-a dat o vreme ideala si ne-a permis sa incheiem sanatosi
si cu zambetul pe buze aceasta competitie, inceputa in conditii cat se poate de grele.
Multumesc in primul rand celor 80 de colegi si voluntari care ne-au ajutat direct, cu multa daruire, la aceste eforturi deosebite, fiecare in domeniul in care a fost competent.
In egala masura aduc multumirile mele Primarului Savin Emanoil, viceprimarului
Nae si in mod deosebit dl. Vasilescu Ion si echipei sale pentru increderea care ne-au acordat-o si pentru sprijinul esential pe care ni l-au acordat in succesul competitiei.
Trebuie sa multumesc deasemenea amenajatorilor italieni Attilo Munari si Massimo Da Posso si echipei de alpinisti utilitari condusa de Sasa Halibei, care au dus tot greu amenajarilor dealungul a doua saptamani de frig bine venit.
Deasemeni trebuie sa multumesc echipei de arbitrii si oficiali UIAA, deosebit de amabili si simpatici, care ne-au inteles limitele si au contribuit foarte mult la buna desfasurare a cupei si campionatului.
Multumesc federatiei de alpinism si escalada pentru ca au fost alaturi de noi apreciez ca cei patru asiguratori au depus un efort deosebit si au dovedit o competenta perfecta.
Multumesc tututor sportivilor pentru performantele lor si pentru intelegerea de care au dat dovada si felicit in mod deosebit pe Cristina Pogacean pentru locul VI ocupat la viteza, dar si pe ceilalti romani, Ioana si Lilian, care au facut mari eforturi pentru a ne reprezenta onorabil la aceste competitii.
Multumesc sponsorilor nostrii: Petcu Marian – RECON Craiova, Firmei TRYLON STF, lui Vasile Joanta – bere Martens, prietenului TIcu Lacatusu si focsanenilor, care au fost alaturi de noi, la bine si la rau.
Nu pot sa inchei fara sa multumesc lui Mihai Pupeza si lui Popescu Eugen care au depus in anii trecuti eforturi deosebite in realizarea structurilor si a competitiilor respective, fara de care nu puteam sa obtinem rezultatul foarte bun din acest an.
Este un nou inceput si invit toti alpinistii romani sa se antreneze in numele CAR si FRAE pe aceste structuri, fara de care tot efortul competitiei incheiate se pare ca nu are finalitate.
Va cer scuze daca uneori am fost uituc, prea dur sau prea repezit, mai ales in ceeace priveste masurile de securitate la care tin foarte mult si la capitolul punctualitate.

Felicitari si multumiri,
Dan Vasilescu

0 Responses to “dupa ICWCBusteni 2011”


Comments are currently closed.